Németh Tatjana

„Életre tanítok zenével, és a zenét tanítom zongorával”
(Varró Margit)

Diplomámat Uljanovszkban a Zeneművészeti Főiskolán szereztem meg. Uljanovszkban volt az első állásom is, zeneiskolában tanítottam zeneelméletet és zongorát. Magyarországon az első munkahelyem Martonvásáron, majd a kihelyezett tagozatán Válban volt.

 

 


1996 óta tanítok a bicskei zeneiskolában.
A zeneiskola által szervezett kulturális eseményeknek aktív részese vagyok. Minden rendezvényen a tanszakom képviseli magát.
Ezen kívül számos önálló programot szervezek tanítványaimnak, a város lakóinak.
Hosszú évek óta együttműködök a város, különböző egyesületeivel: Bicske Barátok, Összefogás Bicskéért, Kertbarátok Egyesülete. Zenével színesítjük ezen egyesületek rendezvényeit, illetve önálló programokkal lépünk fel tanítványaimmal Bicskén és a környéken.
Szorosan együttműködik a tanszakom a város általános iskoláival, ahol rendszeres zenei részlettel színesítjük az ünnepi műsoraikat.
Számos nyertes pályázatban vettem részt olyanok, mint a „Tündéria”, „Az iskola közös ügyünk”. „Fiatalok ünnepe”.
Nagyon fontos számomra a gyerekektől, szülőktől kapott elismerés. Számos tanítványommal és szüleikkel személyes kapcsolat alakult ki. Sokan közülük fontosnak tartanak az életükben.

Öröm volt számomra, hogy a zeneiskola vezetősége javaslatára 2011-ben az év pedagógusa lettem és a Megyei Közgyűlés Elnöke dicséretben részesített.2013-ban a bicskei újság interjút készített velem.
2014-ben a város vezetése pénzjutalommal ismerte el a tanszakom eddigi munkáját, amit a város kulturális életéért tettünk. Ezt az összeget koncertlátogatásokra, új kották vásárlására és a tanulók jutalmazására használtuk fel.
2017 februárjában sikeres PED 2 minősítő vizsgát tettem.