Te is lehetsz sztár

TE IS LEHETSZ SZTÁR tehetségkutató verseny

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy intézményünk 2016. október 1-jén Kiváló Akkreditált Tehetségponttá vált. Elsősorban összművészeti tehetséggondozó programjaink magas színvonalával vívtuk ki ezt a nívós elismerést.

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe és várjuk Önöket, növendékeikkel a Bicskei Napok keretén belül megrendezésre kerülő Te is lehetsz sztár elnevezésű tehetségkutató versenyre 2018. május 18-án 10 órától a Petőfi Művelődési Központba.

Elsősorban már meglévő, a tanév folyamán kiérlelt, megtanult, bemutatott produkciókat várunk ének, tánc, zene és vers-próza-színjátszás kategóriákban.

A zsűri az adott szakmai ág kiemelkedő képviselőiből áll, jó tanáccsal látja el majd a gyerekeket és felkészítőiket. A kiemelt tehetséget mutató tanulók számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a 2018. június 18-23-ig tartó összművészeti táborunkban részt vegyenek Zánkán.

Két különdíjat is szeretnénk kiadni: a legeredményesebb intézménynek és a legjobb felkészítő tanárnak.

Lehetőséget szeretnénk ezzel a programmal biztosítani arra, hogy az iskolánkban folyó összművészeti nevelési programba betekintést nyerjetek.
A rendezvényen korábban elkészült produkciókból láthatnak részleteket.
Mellékeljük a jelentkezési lapot (pdf vagy word formátum), amit elektronikusan, postai úton vagy személyesen a titkárságunkra kérünk eljuttatni.

Jelentkezési határidő: 2018. május 10.

Nagy-nagy szeretettel várunk minél több produkciót!