FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A Bicskei Prelúdium Alapfokú
Művészeti Iskola

FELVÉTELT HIRDET

a 2019/2020-as tanévre
6. életévüket betöltött gyermekek és bármely érdeklődő számára

zeneművészeti ágon:
furulya, fuvola, klarinét, zongora, hegedű, gordonka, ütő, szintetizátor, trombita, tuba, gitár, népi ének, népi furulya, népi hegedű

táncművészeti ágon: néptánc,

szín-, és bábművészeti ágon,

bicskei székhelyén továbbá: a Városi Óvodákban, a Bicskei Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolában, az alcsútdobozi József Nádor Általános Iskolában, a felcsúti Endresz György Általános Iskolában, a Csákvári Óvodákban, a Csabdi Petőfi Sándor Általános Iskolában és a Szári Romhányi György Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolában.

A 2007-ben kiválóra minősített művészeti iskola idén ünnepli fennállásának 39. esztendejét.

Akkreditált tehetséggondozó műhelyünk a PRELÚDIUM TEHETSÉGPONT 2016-ban KIVÁLÓ minősítést kapott.

A tehetséggondozás kiemelt feladata iskolánknak. Évről évre emelkedik iskolánkban tanuló tehetséges gyermekek száma.
Sok tehetségünk indul országos és területi versenyeken, ahol gyakran érnek el helyezéseket, nyernek díjakat. Évente szervezünk találkozókat, versenyeket, táborokat, és eredményesen készítjük fel a művészeti szakgimnáziumok felvételijére növendékeinket, felvételi statisztikánk az elmúlt évtizedek alatt 100%-os. A közel 40 év alatt 20 művészt illetve zenetanárt indítottunk el pályáján.
A felvételi meghallgatás időpontja: 2019. június 17-18 (hétfő-kedd) 14.00-18.00 óráig. Helyszíne: Prelúdium Művészeti Iskola Liszt-terme
Kérjük, hogy a meghallgatásra hozzák magukkal a jelentkezési lapot, melyet az óvodákban és iskolákban kérhetnek, vagy a honlapunkról letölthetnek. A gyermekek kedvenc dalukkal készüljenek.
A további részletekről és a térítési díjakról a művészeti iskola titkárságán érdeklődhetnek hétköznapokon 8.00-17.00 óráig, a Bicske Szent István út 6. sz. alatt, vagy telefonon:
a 22/565-109-es számon, illetve a honlapunkon: www.prelud.hu

Tájékoztató letölthető formátumban: itt
Jelentkezési lap PDF vagy WORD formátumban.
Adategyeztetési lap PDF vagy WORD formátumban.