Összművészeti tábor

„Kacor király, Kacor király!
Ki az a bősz Kacor király?”-hangzott el több tucatszor a Prelúdium Művészeti Iskola 5 napos Erzsébet táborában és a diákok mégsem untak rá, sem a gyakorlásra, sem a mesére. Hiszen a próbák is játékosan, vidáman teltek, hol műhelymunkában, hol a színjátszókkal, a zenekarral és a díszletesekkel együttesen.
51 gyermek, 3 önkéntes, 5 pedagógus, egy színész és egy keramikus alkotta a tábor kivételesen jó közösségét.
Nagyon színes programot sikerült az Erzsébet táborok nyújtotta támogatásból szerveznünk: 
-pancsolás az uszodában
-zenés jóga Czigány Beával
-egész napos kirándulás a székesfehérvári Játékmúzeumba, látogatás a Hermann László konziban, fagyizás Csákváron, pihenés a gyönyörű majki tó partján,
-afrikai dalok dobokkal-Sill Gábor foglalkozása
-fergeteges táncház Szanyi Betti vezetésével
-játékos kvíz
-virágültetés az iskola udvarán.
 
A tábort, hagyományosan zenés színházi bemutatóval zártuk, Kormos István Kacor király c.meséjét színeztük tovább kedves gyermekdalokkal, klasszikus zenei betétekkel, saját díszlettel, jelmezekkel és kellékekkel.
A színjátszó csapatot Schramek Géza, a zongorásokat Németh Tatjana, a fúvósokat Fogolyán Kristóf, a zenekart Ugróczky Csilla, a díszletért és jelmezekért felelős csoportot Kiss Irénke segítette, a tábort Baksay Ildikó vezette.
Amikor több szülő azt írja a táborzáró előadás után, hogy gyermeke már most lefoglalja a jövő évi tábori helyét, mert ez az a tábor, ahová mindig szívesen jön, akkor úgy érezzük, hogy valóban értékes és tartalmas az a tevékenység, amit 15 éve indítottunk útjára.